Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen lovar ju mirakel!


En längtan..

Dåtiden överger sakta, motstridigt.

Lämnar minnen kvar från slagfält och larm..

Nutiden lovar läkning, frälsning, tröst.

En strimma av hopp.

Att jag i framtiden, om jag ej ger upp.

Får sova i din barm..

Då jag så väl, runt min kropp, behöver din arm..




Bunden vers (Rim) av La loba
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-07 08:49



Bookmark and Share


    Shush
En fin längtan, med djupa inslag.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

La loba
La loba