Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna ord från en resenär som besökt osanningens land..


I svarta sjukans territorium

Har du någon gång besökt Svarta sjukans territorium?

Det har jag, och det skedde den dag, då jag var svag..

Jag tänkte, vem är jag att döma, en frusen själ, som från mig stjäl..

Jag visste inte bättre, för jag kom från ett släkte, där jag lärt mig att fjättras..

Du sa, om du gör som jag vill, så ska jag föra dig till, ett ställe så underbart.

Men du måste min vilja följa, annars jag dig för alltid förfölja..

Jag gick på det då, när jag inte bättre kunde förstå..

Att din välvilja var ett spel, och inte alls mitt fel..

När du mig förtalade, spottade och anklagade..

Dina höga värderingar, om äktenskap och romans, men allt du ville var.

Att jag skulle följa din svarta dans.



Jag försöker än i dag, släppa det tag, ber dig att släppa din snara.

Snälla, bara låt mig vara..




Bunden vers (Rim) av La loba
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-12-13 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La loba
La loba