Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hejar inte på Hammarby, men kan tänka mig gå på deras matcher för det kan ju hända att de vinner trots allt. Och skulle de det som sagt göra, då vill inte jag stå i vägen för lyckan som dem vederfars. Snarare fylla.


Traditionsenligt?





Om en inte alls själv går och tror
varför alls för liten syster som bror
gå till kyrkan för att dem döpa
som att för framtiden låta stöpa
dem i tradition som (inte?) gror




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-07 09:55



Bookmark and Share


  ULJO
Intessant tanke, dock är Hammarby mitt favoritlag nu i vintertider när bandybollen rullar på isen.
2012-12-08

    Shush
väldigt bra frågat, fler borde fråga sig detta.
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Intressant fråga...tycker man ska få välja själv...
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP