Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske aldrig lyckas.

Folk tycker inte att mina texter är lika bra som jag gör. Jag mår dåligt om någon ska läsa en text om jag är i samma rum eftersom de kanske inte gillar den. Då har jag gått omkring och varit stolt helt utan anledning. Tänk om allting bara är i mitt huvud. Tänk om jag inte alls kan skriva. Tänk om jag inte har en framtid som författare när allting kommer omkring. Jag har ingen plan om jag inte lyckas som författare. Medans jag skriver känner jag hur paniken sprider sig. Jag vet inte vad jag ska göra.

Tänk om…




Prosa av RedJohnSaysHi
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 13:36



Bookmark and Share


  Suss Petersson
den är forfarande så bra denna dikten...så bra
2015-01-18

  Angel of love
Tro på dig själv, alla gillar inte allt man skriver ,men man kan inte göra alla till lags!
Du är jätte bra!!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

RedJohnSaysHi
RedJohnSaysHi