Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anafordikt om Drömmar

Drömmar ger mig en ny verklighet

Drömmar är frihet

Drömmar går bortom alla gränser

Låt mig förbli, om än bara för ett ögonblick




Fri vers av RedJohnSaysHi
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-04 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedJohnSaysHi
RedJohnSaysHi