Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....Black Moon

Jag gjorde det för mitt samvetes skull

så vem är skyldig
min svartsjuka blick
eller hans?

ständigt är han
över hennes axel
och jag är över hans

jag förstod inte varför
han älskar henne
men inte mej

kanske därför att jag
har fjärran i min syn




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-07 23:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
inte lätt att veta. nej.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP