Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urobicon

jag har vandrat
men icke nu längre

knäna har böjt sig
men inte själen

den sörjer de svaga

förmågan att skratta
svek mej
när jag mötte världen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-11 21:55



Bookmark and Share


  Börje Larsson
enkel stark text....
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP