Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under trappan

Du skall inte tala med stora ord
till dem är du icke berättigad

du skall finna dina steg här
på jordarna under trappan

där inget av värde finnes

också din stol skall förbli tom




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 01:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ord och inga visor liksom. Tom stol, det kan nästan inte bli tommare än så -
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP