Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Tänk ifall...


Tänk ifall, - himmelen sprack
och föll ner över jorden, pladask!
Tänk ifall, - solen släckte sitt bloss
och vägrade skina mer på oss!
Tänk ifall, - alla färger försvann
och varenda lögn var sann!
Tänk ifall, - alla kvinnor blev män -
- och vi alla fick namnet - Sven!

Tänk - i alla fall, - om varenda en
var en verklig VÄN!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf