Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar ...

 

 

 

har du någon gång präntat ner något kärleksfullt alster

till någon

ett halvfärdigt sådant

där tusen bitar av ditt väsen är inlindade med varann ...

 

... kärleken är alltid vacker på långt håll

men inte som du tror när den tycks fångas i din hand ...

 

vi försöker finna kärleken

fått oftast saknad och längtan som hängivna allianser

vi trånar efter den illusoriska sköra drömmen

även om gamla sår finns fortfarande kvar i våra sinnen

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 157 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-10 10:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord som verkligen berör och får mej att tänka...
2012-12-10

  Sofhia Wirström
gillar dessa rader mycket
de berör
stannar kvar
finns kvar

2012-12-10

    ej medlem längre
Dina ord berör mig djupt...
2012-12-10

  Aftonvännen
Du rör vid verkligheten genom drömmen. Det här med att åtrå någon så stark att de inte kan ge lika tillbaka. Så nära galenskap att det skrämmer.
2012-12-10

  Niclas Petersson VIP
Den här dikten är lika sann som den är stark och vacker.
Gillar.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One