Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna

Hittar man inte ut
måste man hitta in

Så enkelt det kan vara

Gåtan är varför gåtan behöver besvaras
och inte heller den behöver besvaras

För att lämna måste jag veta vad jag lämnar
men vetandet är med i samma paket som skall lämnas

Och även detta ligger i paketet
Att lämna likaså




Fri vers (Fri form) av tdraken
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-09 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdraken