Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stångandet

Stängandet och stångandet

Var finns punkten
där valet är klart?

När viljan passerat
randen där inget ljus
längre kommer ut

Beslutet är det
som bara finns där

mellan varanden
i den krökta rymden




Fri vers av tdraken
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-23 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdraken