Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag minns om ...

 

 

att hålla varandra i handen ...


... är inte som en ljuvlig kyss

men ömt och kärleksfullt ...


... inte så varm som en kram

men varmare och sötare än kramen ...


... inte så romantiskt som utvalda ord från ett alster
 

men det tilltalar mig mycket mer än så ...


... inte som en present

 men det skänker lika glädjen som stannar länge i mina sinnen

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-09 18:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och vacker...
2012-12-10

    Max Poisé
Att glädja är av ynnest!

Bra min vän!
2012-12-10

  Ninananonia VIP
Så fint.. tycker om hålla handen..
2012-12-09

    Ken Cassel
Alldeles riktigt, Thu :)
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One