Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödhet



Hans blick
är glödhet -
som brinnande
kol. Ögonen
nästan röda.

När jag närmade
mej den,
höll jag på
att bränna mej,
ordentligt!

Men nu är det
den kalla tiden,
då dagarna
fryser till
is.

Då värmer
jag mej vid
blotta tanken på
hans glödheta
blick.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf