Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite ofärdigt


det finns ett föremål 
en avsikt en form en historia
åh hur lätt är det inte att lägga ord omkring sig
högar högvis staplade
eller var det stapplande

i mitt rum finns ett fönster med ro

det finns en uppfläkt lätthet
en fingervisning mot världsrymdens membran
upptorkat kräk är upptorkat kräk
men injektioner av svart
skapar sina egna skikt av frånvaro

i dig hör jag kärlek tätt intill och in
kärlek för det som gömts bland grå

det finns en belastning i benen
en önskan om en sönderbrytning
en avbrytning ett steg tillbaka
ett vält marknadstält 
och så är det tyllkjolen, tåspetsskorna
livsdrömmars sorgsna inomklang

rör dessa ögons tårar
samla samla så försiktigt

det finns något som gör ont
ett ont som söker form och ut
i samma stund skyggt gömt
i en marmeladburk med lock

jag lägger trött vid trött
och vänder orden ut och in




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-09 20:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Då vänder du dem fint berörande.. ju
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP