Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hässelby 2012.


Dikt - tillbaka




Har krälat omkring
i Skuggornas Dal.
Nu, så sakteliga jag
är påväg tillbaka.

Skall städa upp
och röja i bråten.
Får ny medicin.
som stillar gråten.

Vill återerövra
vardagen - på sikt.
Orkar, faktiskt, redan
skriva denna dikt.

Sen, vill jag att det
skall komma många flera.
Får väl se ifall jag
detta lyckas prestera.

Det var en gång
ett litet barn.
Nu, är hon bliven ett
åldrande flarn.

Ett långt liv flyktat.
Vad som är kvar
är det ingen som vet, -
- ingen skådat det har.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf