Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbokspoesi


Extra nyhetssändning

Förväntansfull
Skulle se "God Morgon Sverige"
Det var någon dag innan sportlovet
då jag skulle åka på mitt första schackläger
i Norrbyskär över sportlovet

Programmet var "inställt".
Jag var besviken
Följde den extra nyhetssändning
Såg och följde med bestörtning
vad som hade hänt

Jag sprang in till sovrummet
där mina föräldrar fortfarande sov

Tände lampan
Ropade högt:

"Någon har mördat Olof Palme, han är död ! "

Har många gånger efteråt tänkt.

"Vilket sätt att vakna på ..."




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP