Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga frusna händer

Jag är en återvändsgata
som slutar mot en betongvägg
i en miljonprogramsförort

Jag är en rostig gallergrind
bak tjugotre spjälor i bredd
stänger jag in min frihet

jag är nästa buss
som aldrig kommer

jag är den övergivna
som fryser till is men
ändå väntar tålmodigt

jag är skuggan av
den falnade elden

där inga frusna händer
längre värms




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-10 23:09



Bookmark and Share


  Börje Larsson
men dikten värmer....bra beskrivning av en känsla man känner igen....
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP