Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon är så underbar att det inte går att känna annat, fast man borde. För det har man lovat sig själv, förra gången det gjorde så galet ont. Efteråt. När det vackra var utom räckhåll...


Blunda när Du går förbi


Titta inte hit just nu
Blunda när Du går förbi
Låtsas som Du inte hör
Fast jag ropar så att världarna hör

Ja
Blunda när Du går förbi
Det gör ont i mig

När du ler

Och jag kan inte låta bli att se

Du är det vackraste som skett




Fri vers av Ruth-Louise
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-02-16 19:13



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
charmig och alldeles sann!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ruth-Louise
Ruth-Louise