Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller??


Vision

Vision


Vid sjön fylls jag av din närhet

Ditt namn växer fram i sanden

Himlen formar dina anletsdrag

Vattnet krusas när du rör vid mig

Vinden viskar i trädets krona;

det är kärlenens hymn till dig

Vi är så nära nu,

men när daggen faller fuktas min kind

Augustis trettonde blomma var ej för mig,

men drömmen var vacker ändå


Colette




Fri vers av Colette
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-02-16 19:20



Bookmark and Share


    Bodille
Mycket vacker och mycket smärtfull...som kärleken är...
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Colette