Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som epoker svart av sagobokens gälla skrik äs ett skuret hjärta bortom gröna dalar


Hon
visste mitt lugn,

sade okej
smärtad som fan där i en påtvingad ,

intellektualliserad kyss i flera seklers sken
jag fann din kärlek rosta torra svampmoln bortom drömd ren ondska,

svart som regnet i en kvinnas lögner sade du
innan månen såg mig hånle då du låg där i ditt blod och skrek av ångest,

kom baby
vi spelar bara roller här i livet tänkte jag då kniven satte stopp för skriken i din evighet,

borta tjejen, viskade jag
ont som fan av stenskratt

denna natt

av skuret siden i en blomma





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth