Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden, min konst är upphovsrättsskyddad


En kyss av sanning i en galenskap av guld

Vi älskade i regnet nu inatt
djupet ur en kyss

din kropp i min själ,
jag såg de leende vansinnet

leka
dagen kom
du var påtänd baby, jävligt hög på fentanyl och oxy baby, ville knulla stranden ren

en maskerad
färger ler då andetagen tänder eldar i mitt hjärta eviga,

vill du vara min nu sade jag,
du grät och visste svaret nu,

en ocean emellan våra tankar,
själamord oc kyssar sade du och log

fri
natt

jag längtar poesi nu baby,
vi ska älska skuggor bortom sanning,

leta diamant i skyars tempel utan hopp
då svalor flyger genom ditt helvete in i mitt hjärta

vill, jag kyssa dina tårar eviga nyanser utav rosor rena nu genast
som elden i en svunnen tid då dåren ännu skrattar vilt,

jag älskar dig nu tjejen,
ingenting att göra då jag ligger med min kuk i dina tankar eviga inatt

en kyss av sanning
i en galenskap av guld

där diamanter stannar lever andetagen kvar
äkta jävla kärlek,

sliskig poesi
din fitta doftar sol i vinter,

spöken i en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth