Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från DeviantArt.com


Winter

 

 

jag älskar att hata dig

när du brutalt griper tag i mig med dina iskalla händer

du markerar tydligt

vad jag har

och vad jag får

i vår kära stad ...

 

... det är här och nu

jag älskar solen som mest 

de där morgnarna då busiga solsken kröp ner under täcket

kittlade mig på kinden

väckte mig ur sömnen ...

 

... alltför många eftermiddagar

cyklade jag till hamnen

med smekande vind längs nacke

den varma fuktiga luften flätade ihop med vänliga leenden

från människor omkring ...

 

... det doftade hem

och min själ blommat ut

som Mors vackra solrosor i gryningen ...

 

... jag hatar att älska dig vinter

men utan dig

lär jag mig aldrig uppskatta

vad jag hade

och vad jag fick.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2012-12-12 10:36



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vackert...
2012-12-18

  Filippa Jacobsson
Åh så vackert!
2012-12-12

    Max Poisé
Mycket vackra rader som jag också vill spara i mitt bibliotek.
2012-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Helt fantastiskt skrivet...jag får nästan tårar i ögonen...känslor så på pricken beskrivna...Bokmärker!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One