Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till öknen utan drömmar

jag har förlorat mitt språk
och mina tankar

orden, som förr var så kraftfulla
som formade meningar större
än tanken

orden har sinat

jag står inte längre emot
de manliga urkrafterna
som ständigt strävar efter
förgörelsen

jag har stått emot dem så länge
men nu viker sig mina armar

tyst ska jag dra mig tillbaka
till öknen där inga drömmar
där sömnen är ostörd
som en hägring ska jag
glida ur synfältet och

lämna rummet tomt





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-11 23:14



Bookmark and Share


  dubbelve
Du skriver så fantastiskt! Fortsätt med det, lämna rummet fullt med dina visa tankar och ord.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP