Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12-12-12

Unik ligger dag;
aldrig den kommer åter

- snart i minnesbank




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-12 06:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är sant...lägg till 12 minuter över 12 så blir det ännu fler 12:or...kul...
2012-12-12

  Ljusletaren
Sant + att det är våran bröllopsdag /kram
2012-12-12

  SatansSon VIP
Såg just en facebookare nämna det. Annars hade dan gått mig spårlöst förbvi utan vetskap.
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP