Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande


Ibland är det bara fucking fyrkantigt
Inte så mycket att göra egentligen
Annat än att hoppas på det runda




Övriga genrer av AgnesP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-12 10:16



Bookmark and Share


  Nanna X
jag gillar hur du fräser ifrån ibland, bryter igelkottsmyset och den vackra sorgen!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP