Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en ros i dina ögon

Ditt hjärta
ler

i mina tankar kysser jag en smärta ren,
sanning bortom havsmagi

då silverkvinnans tårar ännu blöder sant,
då vi ligger i en snödriva och älskar

evighetens ljus
sant

jag såg en ros i dina ögon




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 16:16



Bookmark and Share


  poetryGirl
det är bra att du är här igen!
2012-12-12

  Filippa Jacobsson
Fin...
2012-12-12

    ej medlem längre
Bra.
2012-12-12

    ej medlem längre
sTARKT pETER! kUL ATT DU ÄR TILLBAKA!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth