Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg den sanning media valde berätta i en ros av glas i ditt hjärta dagen då vi log tillsammans i etl

Det fanns ingen empati i glaset som du bar i sommarnattens eldar
unga i en död nyans begagnad kärlek,

de som sett ett krig brinna djupt i själens mord var nära dina tårar
vi är svarta fegisar som super döden nära då vi ler mot lögner utan hoppet i ett sargat hjärtas poesi, magi,

de som flytt
jag har lämnat min karbin,

delat nål med döden
vilat utan kärlek,


söker dig ännu baby
mig kan ingen älska länge,

jävla psykopater
ni bryr er ej om mord och anklagar mig för att vara missbrukare då jag ej kan sova,

förtalad här i landets hörn av svaghet
du är en silkesmask i mina ådror vilka ler mot ljuset

utan hämden vore mina vingar döda
de besatta vilka aldrig älskar sant,

ty längtan blir så satans stor inatt
en fantasi om gränser mitt förstånd bygger på ideer,

småsint då jag läse kafka samt saknar min far rsom dog orädd förra veckan
han sade det okända,

grät ej,
vi såg ju aldrig före födsel,

minnena är jävligt snygga motorcyklar samt en tes om att tyska pojkar aldrig gråter eller några andra oväsäntligheter,

krackelerad frustration väntar i min glasborg
ingen kärlek finns i helvetet,

vi knullar bara och lider utav bristen på en dröm
lider brist på äkta kälek då vi drömmer tillsammans,

evighet är hela livet
jag vill äta dina tankar,

leva i din själ och älska stjärnorna i ditt kön
vi är nya nu

inatt baby




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-12 18:13



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
väldigt levande ord
texten brinner hela tiden
väldigt starkt
ett kännetecken för dig

2012-12-13

  poetryGirl
jag vet att du tänker på pappa, din dikt var stark
2012-12-12

  Filippa Jacobsson
Åh så stark! De sista fem raderna: SÅ VACKERT!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth