Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes pussel

"Det kändes som om du var
den där pusselbiten jag saknat",
tänkte hon ...

"men där du satt
gapar ånyo ett hål."

Hon önskade
att pusselbitar ...

inte hade
så lätt för att försvinna.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-12 18:46



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Man skulle vilja att pusslet var konstant men ack nej!
Väl formulerat.
2012-12-12

    ej medlem längre
fynd-igt, må hoppas
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP