Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du där i mörkret


Fan vad intensivt du tittar på min själ
söker efter något,

vad vet du ej ens själv
en rosa i armen,

redo för färden då själen flyr sin boning

och jag kan åter älska dina sår





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 19:42



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
fångar en intensiv stund

bra dikt

2012-12-13

  Marianne Räf
Bra liten dikt! Hej å kram, M R
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth