Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knäpp-vers.


-Coco;Farmacia/Psykotikum


Snutt, - plupp, - skrutt!
-Nu, fick jag en Nozinan-plutt!
Jag känner mej skral,
efter tusende kval, -
i Psykorama, - med Hibernal!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 20:40



Bookmark and Share


  peter markurth
låter vidrigt
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf