Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för förhandsgranskningar samt komentarer på utkastet bilden är målad av mig samt upphovsrättsskyddad


Hemma nu

Det här landet är inget för poeters mörker sade flickan i en tår av svetsad sammet

vi är ej hemma nu,

du är jäkligt ond,
en mördare av hjärtan utan hänsyn,

jag kysser bara skyar nu,
då båtar seglar bortom horisonter utav din fruktan,

skär en ängel av din kärlek och sparar evig i mitt hjärta baby,
ni tar benzedrin och röker upp en vardags alla djupa dalar faller utom skyn,

jag stal ett rent helvete,
trots din vilkorslösa kärlek och målar himlen sann då du fann min kyss i regnet och vi älskade den natten,

du är jäkligt evig baby,
ren kärlek i en film av glas,

fragil nyans av min själ,
vet dig leva i mitt hjärta bortom de förgångna kyssarna

en sann tjej baby,

sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 18:17



Bookmark and Share


  genni VIP
Det blev bra så, intressant att läsa den efter utkastet.
2012-12-13

  LenaJohansson VIP
väldigt bra.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth