Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jäkligt trött på egotrippade svin vilka letar stjärnor i mina tankar


Trött på lögner
trött,

jäkligt trött på egotrippade svin vilka letar stjärnor i mina tankar
du ser ej ännu,

vet ej ännu
kan ej något,

tror
rotar,

låter
satans kräk,

lögner regnar sakta ned i min cynism,
jag vet ju redan

håll käften och låt min dröm vara

du ser ej




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-14 00:10



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ingen ser.
Dom tror dom vet.
Men ingen kan.
Gillar det du skriver.


2012-12-14

  poetryGirl
mycket märklig men du vet nog....
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth