Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig nu

När orden rörde vid hennes själ åt de upp hennes skavanker.
Hon vaknade upp som ur dvala och fick sin identitet tillbaka.
Sorgen och ilskan försvann när hennes självömkan föll i backen. Ingen ridå längre att dölja sig bakom, när ljuset förgjort mörkret.
I en uppenbarelse av självperception accepterade hon sig själv och den hon var och älskade allt det som gjort henne till det.

På scenen dansar hon lycklig idag, framför ögon som andlöst följer alla steg hennes älskade varelse tar.




Fri vers av Anna HC
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC