Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målad sanning

Solen blixtrar över mina penseldrag,
då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk,
en galeskapens dag som denna


kom hit och lägg dig brevid,
dela mina tankar

föd mitt barn
kyss mina sanningar,

älska nyanserna i mitt vara,
samt djupet i min själ

vill du dela allt med mig som du sade
du ska få en kyss


samt en ampull fentanyl
vi delar den, finns rena nålar


sedan älskar vi båda döden och håller om
varandras tankar,

jag är snart fri
vi lägger oss i sängen och

betraktar varandras själar, klarsyn

kärlek
värme

vi lever ännu
Kärleken ekar

låt oss se


närhet mellan själar
vill lära känna ,

saknar dina viskningar i natten
säg mig nu en snanning,

poetflicka
skyr och känslig,

i mina armar faller dina drömmar
vacker sanning skapas nu av ett möta i en saga

din sanning kysser mina ögon i natten
min själ ropar efter dina tårar,

vill ta dig
sakta i natten,

kyssa drömmar av guld
kärlek


nära,
flyter

vi
ned i tanken

Förenade
drömmar

hot
Vaknade

över minnets
form

sömn
är evig nu

då kärlek

krackelerar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt bra ,är impad av din formuleringsförmåga.....
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth