Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupet av ett hjärta

Såg,
andetag berusa

dagen
i ditt hjärta

bortom horisonten
vilar kärleken vi bar

tung
ett ok av minnen

vi var gamla, galna
målade en lögn av dina tårar då vi såg ljuset klart tillsammans,

delad vördnad
aska

bränd magi samt alla satans lögner från igår,
gömda

djupet av ett hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-15 17:29



Bookmark and Share


  Gudinnan
Smekande ord,som fick rötter,och inte ett enda frågetecken,underbart.
2012-12-15

  Yrre VIP
Underbar!

2012-12-15

  LenaJohansson VIP
fina bilder. bra
2012-12-15

    ej medlem längre
Comeback Concerts
Ceremonial
Close.

Yeah, PM IS back
(:here).
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth