Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den söta flickan(porr=läs ej om ni är känsliga)

Hon låg på marken, benen var särade, klänningen uppdragen, våt fitta, hon gnydde till då jag trängde in, tog henne, hårt, länge, sprutade, drog upp, jag hade träffat henne i affären, en söt smal ljushårig tjej, hon mötte min blick i konsumkön, jag kysste, lade henne ned i gräset och knullade i mörkret, hörde hur hon kom, skrek, sperman rann ur fittan, hon sög min kuk ren, vi sågs ej mer efter detta. jag drog upp mina byxor ochgick min vägbyxor och gick min väg, för att aldrig mera ses.





Prosa (Kortnovell) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth