Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banna inte mörkret

Banna inte mörkret

Det finns där
för att du skall se
i vilken riktning
ljuset är!

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 846 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-16 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra
2013-02-10

    ej medlem längre
Så väldigt sann den insikten är....trots allt! :)
2012-12-19

  Ljusletaren
Absolut sant!
/kram
2012-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
En bra tanke...
2012-12-16

  walborg
Klokt
2012-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Förbannat vare mörkret!
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)