Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad version


Pistol

På bordet låg pistolen, magasinet brevid andades slutgiltighet, mantelrörelsen,tryckpunkten,
handen darrade ej,smällen ekade i bostadsområdet.






Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-17 23:07



Bookmark and Share


  Federico Romano
Självmord för den som vågar..
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth