Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 maj 2008


3

Du blåste vind i seglen
Men öppnade samtidigt
Ett hål i botten
Jag drunkade sakta




Fri vers (Fri form) av Tjugotre oktober
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjugotre oktober
Tjugotre oktober