Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 maj 2008


10

Flammande
galen
brinnande stjärna

Psykotisk
ologisk
spinnande hjärna

Himmelsk
drömmande
vill så gärna

Kämpar
stretar
in till min kärna




Fri vers (Fri form) av Tjugotre oktober
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjugotre oktober
Tjugotre oktober