Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The sky's the limit


Lisa för den bipolära själen

Den som har himlen runt hörnet
kan ha ett stenkast till helvetet
men likväl paradiset inom räckhåll.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 10:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag känner verkligen igen mig i textens innehåll. Inte alla texter har ett just sådant innehåll att det går att känna igen sig i. Så jag tackar personligen. En röd ros, en gul ros samt en sten att suga på förtjänar denna väl formulerade text.
2012-12-18

  maria kide
Det här var ju en riktigt trevlig liten text
Jag gillar den
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP