Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fångade en vårdag


Lilla flicka
simmande i oceaner utav själar,

mördade av tiden i ditt bröst
kom till mitt hjärta,

för att låta mina tankar knulla dina fingrar rena
kyss en tår i blindo denna natt,

jag ser dig i mitten av vår kärlek
du gav mig helvetet

och tusen lyckosamma skäl
att vilja ha dig

i min tår


sanningar jag sade,då du älskar mig





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 87 gånger
Publicerad 2012-12-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth