Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julgirlang

På en julgirlang
trär jag upp mina drömmar.
Blandar dem med glitter och röda julgranskulor
virar runt alla pirriga längtande glädjetankar.
Hopp och förväntningar blandas med nygräddat bröd
julsnören virvlar i yster dans i takt med grandoftsbarr.
Varma önskningar om mysiga möten trängs med julkorten
julens känsla smyger in i mitt hjärta när jag ser adventsljusen lysa.
På min girlang samlar jag allt jag tycker är julens kärna
skimrande hjärtan som ler kärleksfullt till varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-18 23:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mjukt vackert
2013-01-01

  Birgitta Jacobsson
Glad över att jag äntligen igen läser dina härliga dikter här! Ordkonstnär är vad du är.
2012-12-28

  Anira
så vackert du träder dina ord på en vacker girland som binds samman till de vackraste julkänslorna inom mej .

Tack
2012-12-25

  anits VIP
Underbart skaldat om julstämmningen
som du känner inom dig
2012-12-25

    ej medlem längre
Du bäddar in oss i härligt varm julstämning.
2012-12-19

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härligt om den individuella känslan och tankarna om julen och allt som hör därtill.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP