Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När herrar talar

När Du var jag
och planeterna kolliderade

blev jag Du

men Du var inte
ens närvarande

Du blev min far
trots att han var borta
sedan ganska länge

Du levde länge och väl
och jag var med dig
trots det blev jag aldrig

ett Du för Dig

Du talade med alltför många ord'
och märkte inte hur min misstro

blev ett pärlband

Jag böjde mig bakåt
när hugget föll
ändå träffade kniven hjärtat

när herrar talar med
alltför många ord
har de föga att säga





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-18 23:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
tur man inte är en herre -!
2012-12-19

  Elwania
uppskatta den gåtfulla filosofin
i din text. Plus att du säger som det är om visa
herrar










2012-12-18

    ej medlem längre
ja, det gäller att känna av sällskapet
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP