Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska krafter

 

 

två kraschade hårddiskar

har fått tillbaka sina normala liv

någon uppskattar

"du med dina magiska fingrar ..."

jag kan för det mesta

men klarar inte av kraschen i mitt hjärta

chocken är för tung att bära

det brister bara ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-19 21:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snygga liknelser som sliter ut ett hjärta!
2012-12-19

    Ken Cassel
Du fick mig att le, Thu :)

Bra..
2012-12-19

    ej medlem längre
Starkt skrivet...!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One