Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reviderad vesion av kärlek i ett kommande möte

Blickar möter sånger - livet ler,
du är porslin,

spröd,
vacker,

som det onåbara gissel vilket plågar tanken konstant i längtans mörker,
nu avser vi ju se om kärlek lever,

sanera det ruttnade i själar,
gyllene smärta,

förför,
din själ,

nu,
du kommer snart,

sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth