Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Nattvind i ditt hjärta

Solen blixtrar över mina penseldrag, då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk, en galeskapens dag som denna


kom hit och lägg dig brevid, dela mina tankar, föd mitt barn, kyss mina sanningar, älska nyanserna i mitt vara, samt djupet i min själ

vill du dela allt med mig som du sade? du ska få en kyss


samt en ampull fentanyl
vi delar den, finns rena nålar


sedan älskar vi båda döden och håller om
varandras tankar,

jag är snart fri
vi lägger oss i sängen och

betraktar varandras
själar, klarsyn

kärlek

värme

vi

2




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-19 23:39



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark, gillar den!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth