Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blodpöl på golvet

Nedför gatan gick han sakta framåt i regnet, tankarna strömmade fram som en sanning i natten.Den vilda skräck vilken förbyttes i ångest då han insåg vidden av det som verkligen skett denna natt, hon hade förnedrat honom, besudlat kärleken.Han fann henne skrattande i det gemensamma hemmet, hon skrattade åt hans enfald eller oskuldsfulla sinne, hon var otrogen, sedan skrattade hon åt sin förbannade dumhet, adrenalinet, sedan skriken i lägenheten då han tagit yxan, det första hugget föll över hennes rygg då hon sökte fly, nästa hugg öppnade bakhuvudet och hennes gestalt blev liggande i en blodpöl på golvet.




Prosa (Kortnovell) av peter markurth
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 23:42



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
dramatisk kortnovell! Boktips: Karin Fossums "Jag kan se i mörkret"
2012-12-20

  Angel of love
Fångad direkt.. Ville läsa mer..
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth