Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paraplyhopp


ibland

glömmer jag hur allting smakar
på kanten av universum och i det bortom
där toner föds och sagor viskas
där silveräpplet sjunger
och guldskålen gömmer sin äventyr

ja ibland glömmer jag
doften av regn och bladens röster
smaken av liv och saltet från allting

och då

måste jag fälla upp mitt paraply
och hoppa utan rädsla





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-20 14:33



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mycket fint! Ja, det gäller att våga. Gillar verkligen den suggestiva raden"på kanten av universum och i det bortom".
2012-12-20

  Ulf D VIP
Fint att läsa detta och bli påmind att det finns en kant på universum, där allting faller fritt in något annat, något nytt. Hoppfull.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP